Ανδρικά Ρούχα G-Star RAW: Πρώτα απ΄ όλα εσύ

RAW όπως ωμό στυλ, αληθινό, ανεπιτήδευτο. Τα ανδρικά ρούχα G-Star RAW δε δημιουργήθηκαν για όλους. Δημιουργήθηκαν και δημιουργούνται για όλους εκείνους που δεν δέχονται να κάνουν εκπτώσεις τόσο στο στυλ όσο και στο χαρακτήρα τους. Και μπαίνουν δυναμικά στην καθημερινότητά σου με επιλογές που σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητες, αλλά και θα αφήσουν το ξεχωριστό τους στίγμα σε όλα όσα ήξερες για τα ανδρικά ρούχα έως τώρα.

Ανδρικά Ρούχα G-Star RAW - Bilanis.gr
Ανδρικά Ρούχα G-Star RAW: Ανδρικά παντελόνια

Σίγουρα όχι mainstream, σίγουρα όχι συνηθισμένα. Τα ανδρικά ρούχα, και δη, τα ανδρικά παντελόνια G-Star RAW είναι όλα όσα θα περίμενες από μια φιλοσοφία και ένα lifestyle γεμάτο συγκινήσεις, παραλλαγές και έντονες λεπτομέρειες. Κοψίματα, ύφος που παραμένει αναλλοίωτο από το 1989 και μια οπτική πέρα από τα καθημερινά συνθέτουν το ξεχωριστό τους στυλ.

Ανδρικά Ρούχα G-Star RAW - Bilanis.gr
Ανδρικά T-Shirt G-Star RAW

Μαζί με τα ανδρικά παντελόνια, τα ανδρικά T-shirt G-Star RAW αποτελούν αδιαμφισβήτητα τα δύο από τα πιο δυνατά ατού της εταιρίας, δίνοντας μια ιδιαίτερη χροιά street style στο look σου. Απλά, λιτά και απόλυτα στοχευμένα, χωρίς ιδιαίτερες φανφάρες και πολυπλοκότητες, τα ανδρικά T-shirt G-Star RAW ήταν, είναι και θα είναι μία από τις top επιλογές σου. Τόσο χάρη στο στυλ, αλλά και στην κορυφαία ποιότητά τους, θα κάνουν τη διαφορά στο καλοκαίρι σου!

Ανδρικά Ρούχα G-Star RAW - Bilanis.gr
Ανδρικές Βερμούδες G-Star RAW

Σίγουρα όμως δε μπορείς από τα ανδρικά ρούχα G-Star RAW σου, να παραλείψεις και τις ανδρικές βερμούδες. Εμπνευσμένες τόσο από το military look, αλλά και σε denim υφές!  Οι ανδρικές βερμούδες G-Star RAW σε προκαλούν να δοκιμάσεις τα όρια στο στυλ σου! Επέλεξε εφαρμοστή γραμμή, ή χαλαρό cargo look, και συνδύασε υπεύθυνα!

Αν ακόμη έχεις τις αμφιβολίες σου, η λύση θα βρεθεί μονομιάς. Μπες εδώ, τσέκαρε όλη την ποικιλία του Bilanis.gr σε ανδρικά ρούχα G-Star RAW και σου υποσχόμαστε πως το καλοκαίρι σου δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο! Κάν’ τα δικά σου όλα τώρα!

Δείτε επίσης...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλε το άρθρο σου στο email
[email protected]