Loading..
Φόρτωση...παρακαλώ περιμένετε

 • Κωδικός:
 • Ποσότητα:
 • Τιμή:
 • προϊόντα
 • Αξία προϊόντων:
 • Τελικό ποσό:
          

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι αγορών σας.

 • Κωδικός:
 • Ποσότητα:
 • προϊόντα
 • Αξία προϊόντων:
 • Τελικό ποσό:

 Τηλεφωνικές παραγγελίες  211 2120520
(Δευτέρα-Κυριακή 9:00-21:00)
Τηλεφωνικές παραγγελίες 211 2120520  (Δευτέρα-Κυριακή 9:00-21:00)
AΣΦΑΛΕΙΑ συναλλαγών με κρυπτογράφηση SSL
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 49,00€
ΠΛΗΡΩΜΗ με καρτα εως 6 άτοκες δόσεις
ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη αλλαγή

Επιστροφές

Αλλαγές & Επιστροφές

 • Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής, είτε επειδή δεν σας κάνει το νούμερο είτε επειδή αλλάξατε γνώμη με τα έξοδα για την επιστροφή της παραγγελίας σας στο eShop bilanis.gr να επιβαρύνουν εμάς αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία "COURIER CENTER" ή την "ACS COURIER", ενώ τα έξοδα αποστολής των νέων προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη με το ποσό των 5,00€. Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής τα έξοδα αποστολής/επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη με το ποσό τών 7,00€.

 • Για την επιστροφή / αλλαγή των προϊόντων πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 2112120520. Το bilanis.gr θα επεξεργαστεί το αίτημα επιστροφής / αλλαγής της παραγγελίας σας και θα δεσμεύσει το προϊόν που επιλέξατε για την αλλαγή σας. Κατόπιν καλέστε την μεταφορική εταιρεία "COURIER CENTER" τηλ: +30 210 7512000 (αστική χρέωση) ή την "ACS COURIER" τηλ: 2108190000 (αστική χρέωση) να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Θα σας παρακαλούσαμε να μην χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, καθώς θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά έξοδα. Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή στους πελάτες μας πως, για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ τις αποθήκες μας.

Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν:

1. Συσκευάστε τα προϊόντα προς επιστροφή/αλλαγή.

2. Τοποθετήστε μέσα στη συσκευασία την απόδειξη, καθώς και ένα σημείωμα που να αναφέρει, τι είδους αλλαγή επιθυμείτε. Πχ. Χρώμα, μέγεθος, κωδικό προϊόντος κτλ.

3. Καλέστε την ιδία ταχυμεταφορική (COURIER CENTER +30 210 7512000) ή την (ACS COURIER 2108190000) ώστε να έρθει στο χώρο σας να παραλάβει το δέμα, με δική μας χρέωση (Ισχύει για την πρώτη αλλαγή)

Προς:

Μπιλανάκης Έμμ.                                                    Τηλέφωνο: 211 2120520

Ιεράπετρα Κρητης,                                                   E-mail: [email protected]

Κουντουριώτη 22 , ΤΚ: 72200

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων και εφόσον έχετε ήδη πληρώσει τα μεταφορικά, θα αφαιρεθεί απ το λογαριασμό σας το ποσό των 5,00€ για την επιστροφή του προϊόντος  (δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή) και αν η παραγγελία ήταν άνω των 50€ θα αφαιρεθούν 7,00€ για την αποστολή και για την επιστροφή του προϊόντος.. Τα υπόλοιπα χρήματα θα πιστωθούν κανονικά στο λογαριασμό σας εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας σας, εκτός αν η πληρωμή έγινε μέσω πιστωτικής χρεωστικής κάρτας, η μέσω paypal, σε αυτή την περίπτωση θα αφαιρείτε και το ποσό που κάνουν κράτιση η συγκεκριμένες υπηρεσίες το οποιο ποικίλοι ανάλογα το ποσό! Π.χ για πληρωμή με πιστωτκή κάρτα visa ή mastercard ειναι -0,8% και για american express -2,20% απο το συνολικό ποσό πληρωμής (εξαιρούντε τα μεταφορικά) και για πληρωμές μέσω paypal -4% απο το συνολικό ποσό πληρωμής (εξαιρούντε τα μεταφορικά).

Αν τώρα το προϊόν που σας παραδώσαμε είναι ελαττωματικό ή λανθασμένο εκτός από το δικαίωμα αλλαγής μπορείτε να μας ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω. Σε κάθε περίπτωση επιβαρυνόμαστε εμείς τα μεταφορικά έξοδα.

*Για προϊόντα που η έκπτωση τους ειναι από -50%  και πάνω δεν ακολουθείται πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Δικαίωμα αλλαγής 

Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής χρημάτων ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι:

1. Μας ενημερώνετε άμεσα  σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή/επιστροφή χρημάτων είτε μέσω email ([email protected]) είτε τηλεφωνικά (211 2120520), Η επιστροφή προιόντων/επιστροφή χρημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

2. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

3. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία (πχ κουτί παπουτσιών) που συνοδεύει αυτό.

*Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.

*O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγω θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail και στην συνέχεια γίνεται συνεννόηση με την ταχυδρομική εταιρεία για να καθοριστεί η διεύθυνση και η ώρα παραλαβής του δέματος.

Χρώματα

Σχετικά με τα χρώματα των προϊόντων μας, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά επειδή οι οθόνες των υπολογιστών ποικίλουν,  πιθανόν να υπάρχει κάποια απόκλιση από το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με το πραγματικό χρώμα.