Ανδρικά Μπουφάν - Ανδρικά Ρούχα - Bilanis.gr

Ανδρικά Μπουφάν: Μπήκε το φθινόπωρο και ακόμη το σκέφτεσαι;

Μπορεί ακόμη να μην έπιασαν τα κρύα, το φθινόπωρο όμως είναι εδώ και ήρθε ο καιρός να ανανεώσεις τα ανδρικά μπουφάν σου! Όχι, σίγουρα δεν είμαι τρελός, το Bilanis.gr όμως φέρνει κοντά σου τις πιο hot επιλογές σε ανδρικά μπουφάν σε τιμές που σίγουρα δε θα σου περάσουν απαρατήρητες! Πάμε όμως να δούμε μαζί τι σου ταιριάζει για να βρεις ακριβώς αυτό που θες χωρίς να χάσεις ούτε δευτερόλεπτο!

Ανδρικά Μπουφάν - Ανδρικά Ρούχα - Bilanis.gr

Ανδρικά Μπουφάν: Δέρμα ή ύφασμα;

Βασικό το ερώτημα κύριοι και χρήζει άμεσης απάντησης. Καθώς τα δερμάτινα ανδρικά μπουφάν μπορεί μεν να είναι πιο «μουράτα», χρειάζονται όμως και την ανάλογη φροντίδα! Που σημαίνει; Προσοχή σε έκθεση στον ήλιο και σε πολύ χαμηλές, θερμοκρασίες, μην ξεχνάμε πως το δέρμα είναι ζωντανός οργανισμός. Το ύφασμα μπορεί να μη δείχνει μεν τόσο κλασικό και διαχρονικό, σε επίπεδα αντοχής όμως, είναι το κάτι άλλο! Δε μασάει, όπου κι αν το φορέσεις, και διατηρεί και τη θερμοκρασία σου αξιοπρεπέστατη παρά το κρύο. Τι επιλέγεις λοιπόν;

Ανδρικά Μπουφάν - Ανδρικά Ρούχα - Bilanis.gr

Και χρώμα;

Εδώ πρέπει να μιλήσει το στυλ μέσα σου; Δυκολεύεσαι; Τότε θα παίξεις safe! Τι σημαίνει αυτό; Κλασικό μαύρο και καφέ σε δερμάτινο, όποθυ ταιριάζει (σχεδόν) με όλα και συμφέρει. Γιατί θες κάτι άνετο και βολικό, χωρίς να το σκέφτεσαι και πολύ πολύ! Θες ύφασμα; Εδώ μπορείς να παίξεις και λίγο πιο εναλλακτικά σε τόνους του χακί ή του γκρι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις! Κι αν πάλι είσαι sport τύπος, διάλεξε χρώμα άφοβα, φτάνει να έχεις την απαραίτητη συνοχή με το σύνολο!

Ανδρικά Μπουφάν - Ανδρικά Ρούχα - Bilanis.gr

Τέλος, Εφαρμογή!

Ϊσως το βασικότερο κομμάτι όλων, που μπορεί να καθορίσει και τα παραπάνω! Γιατί αυτό; Το πως θέλεις τα ανδρικά μπουφάν σου πάνω σου παίζει μεγάλο ρόλο στο υλικό! Τα δερμάτινα ανδρικά μπουφάν είναι κατά παράδοση σε πιο στενή γραμμή από ότι υα υφασμάτινα! Μερικά υφασμάτινα ανδρικά μπουφάν όμως αγκαλιάζουν τόσο σωστά το σώμα σου, που νομίζεις ότι φοράς απλά μια ακόμη μπλούζα! Η επιλογή λοιπόν είναι δική σου!

Τώρα που ξεκαθαρίσαμε τα βασικά λοιπόν, κάνε κλικ εδώ και βρες τα επόμενα ανδρικά μπουφάν σου! Και μην ξεχνάς, εφαρμογή, υλικό και χρώμα και είσαι έτοιμος ότι κι αν σου επιφυλάσσει αυτό το φθινόπωρο! Φυσικά, με τις μοναδικές επιλογές από το Bilanis.gr!

Δείτε επίσης...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλε το άρθρο σου στο email
[email protected]